alt

DIGITAL ANALYS

Jobba datadrivet med Merkle.

Under vårt tidigare namn Outfox, gjorde vi på Merkle Data & Analytics oss kända som ett ledande konsultbolag med kompetens inom digital analys och konverteringsoptimering. Vi samlar in, bearbetar och analyserar information som hjälper våra kunder stärka sin affär och sina kundrelationer. Vi är dedikerad sälj- och servicepartner för Google Marketing Platform och Optimizely.
Räv framför byggnad

Google Analytics 360

Google Analytics 360 (GA360) är till för att samla in data och insikter från besökare på dina webbplatser och appar. Med Analytics 360 kan du mäta och analysera data för att bättre förstå vilka dina kunder är och hur de interagerar med ditt varumärke.
Räv framför byggnad

Merkle Survey

Med Merkle Survey kan du ta reda på vilket innehåll och vilken funktionalitet som driver användarnöjdhet, varför användarna går bet när de misslyckas med sitt ärende, om besökare i olika roller gör det du förväntade dig och mer därtill!
Räv framför byggnad

Konvertering

Vi analyserar, bygger hypoteser, implementerar A/B-tester och agerar på resultat.
Räv framför byggnad

Digital analys

När ni behöver en vikarie eller spetskompetens inom digital analys finns vi här för er. Vi jobbar med mätstrategi, teknisk implementation, integrationer, analys och prediktiva modeller, dashboards och mycket mer.