Suddig bild på kontor

DREAM. DO. DELIVER.

Vi skapar smarta kunduppleverser varje dag, drivna av vår djupa förståelse för kundens verklighet och utmaningar. Vi är en global aktör med mer än 30 års erfarenhet. Vi har kreativiteten att drömma stort och musklerna att leverera större.

Lär känna Merkle,

din digitala byrå

Vi är en digital byrå som hjälper ditt företag att ta er kundupplevelse till nästa nivå. Vi använder oss av de senaste teknologierna och strategierna inom Customer Experience Management för att skapa enastående och engagerande kundupplevelser. Vårt dedikerade team av experter arbetar i nära samarbete med dig för att förstå dina behov och skapa en anpassad lösning som passar just din verksamhet.
Merkles kontor, interiör

Merkle främjar datadrivet arbete

Merkle Data & Analytics har expertkompetens inom digital analys och konverteringsoptimering. Vi samlar in, bearbetar och analyserar information som hjälper våra kunder stärka sin affär och sina kundrelationer. Vi är en dedikerad sälj- och servicepartner för Google Analytics 360 (Google Marketing Platform) och Optimizely.
Bild på en kopp med texten Merkle mornings

Merkle Mornings

Merkle Mornings hade premiär våren 2023 och blev snabbt ett populärt koncept. Denna kostnadsfria roadshow gästar våra fyra nordeuropeiska huvudstäder för att skapa intressanta möten och sprida kunskap om aktuella ämnen inom kundupplevelse, data och marknadsföringsteknologi. Skriv upp dig på vår gästlista för att få inbjudningar via e-post.